Tietoa kyläyhdistyksestä

Onnistaipaleen kyläyhdistys toimii koko kylän hyväksi ja iloksi, ja tuo yhteen kylän vaki- ja kesäasukkaat. Yhdistys järjestää toimintaa, johon kaikki kyläläiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Kyläyhdistys tiedottaa toiminnastaan ja tapahtumista kylän ilmoitustaululla jätepisteen kupeessa, perinteisin postilaatikkoon jaettavin uutiskirjein, yhdistyksen verkkosivuilla www.onnistaipaleenkylayhdistys.fi sekä sähköpostitse.

Liity postituslistalle lähettämällä pyyntö listalle liittymisestä osoitteeseen onnistaipale(a)gmail.com. Postituslistalle voi liittyä, vaikkei olisi yhdistyksen varsinainen jäsen! Yhdistyksen sähköpostiosoitteen välityksellä saa myös yhteyden hallituksen jäseniin.

Jäsenetuna kyläyhdistyksen jäsenet voivat käyttää yhdistyksen Onnimanni-kotaa omiin juhliinsa maksutta. Yhdistykseltä voi myös lainata kahviastiaston, pöytäliinoja, pöytiä ja tuoleja.