Uutiskirje 2018

Kesäkekkerit yhdessä ideoiden!

Kyläyhdistys järjestää jälleen perinteiset kesäjuhlat elokuussa. Kokoonnumme tiistaina 24.7. kello 18 Onnimanni-kodalle suunnittelemaan juhlien ohjelmaa.

Tervetuloa mukaan ideoimaan, tehdään yhdessä kivat kekkerit!

Juhlimaan päästään lauantaina 4.8. kello 18 alkaen Onnimanni-kodalla.

Kylän oman väen lisäksi porukkaan ovat tuttuun tapaan tervetulleita tietenkin myös kyläläisten kesävieraat!

Haluatko hihat heilumaan?

Kaislaa niitetään Myllyjärvessä edelleen. Järven hoitamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä kyläyhdistykseen. Niittopuuhiin pääsee mukaan! Työtä voi myös tukea vapaaehtoisella kannatusmaksulla, jonka turvin niittokone pidetään kunnossa.

Jättiukonputken torjuntaa on jatkettu tuttuun tapaan. Jos löydät Onnistaipaleella villinä ja vapaana rehottavaa jättiukonputkea, ilmoitathan siitä kyläyhdistykselle!

Yhteyden kyläyhdistykseen saa parhaiten sähköpostitse: onnistaipale (a) gmail.com

Tämä uutiskirje on jaettu kyläläisten postilaatikoihin heinäkuussa.