Tietoa kyläyhdistyksestä

Onnistaipaleen kyläyhdistys toimii koko kylän hyväksi ja iloksi, ja tuo yhteen kylän vaki- ja kesäasukkaat. Yhdistys järjestää toimintaa, johon kaikki kyläläiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Kyläyhdistys tiedottaa toiminnastaan ja tapahtumista kylän ilmoitustaululla jätepisteen kupeessa, perinteisin postilaatikkoon jaettavin uutiskirjein, yhdistyksen verkkosivuilla www.onnistaipaleenkylayhdistys.fi, sähköpostitse sekä WhatsApp-ryhmässä.

Liity postituslistalle lähettämällä pyyntö listalle liittymisestä osoitteeseen onnistaipale(a)gmail.com. WhatsApp-ryhmään voit liittyä lähettämällä pyynnön numeroon 050 9124740. Postituslistalle ja WhatsApp-ryhmään voi liittyä, vaikkei olisi yhdistyksen varsinainen jäsen! Yhdistyksen sähköpostiosoitteen välityksellä saa myös yhteyden hallituksen jäseniin.

Jäsenetuna kyläyhdistyksen jäsenet voivat käyttää yhdistyksen Onnimanni-kotaa maksutta omiin juhliinsa sekä tapaamisiin perheen ja ystävien kesken. Kodalla on käytettävissä esim. lettujen paistoon sopiva muurinpohjapannu sekä neljän litran nokipannu kahvin keittoon. Yhdistykseltä voi myös lainata kahviastiaston, pöytäliinoja, pöytiä ja tuoleja.