Kesän 2022 uutiskirje

Kesäkausi 2022 avattiin Onnimanni-kodan talkoilla ja talkookahveilla keskiviikkona 1.6.2022. Ilahduttavan runsaslukuinen osanottajajoukko saikin puuhailun, rupattelun ja kahvin lisäksi nauttia aurinkoisesta säästä. Saimme iloksemme myös toivottaa tervetulleiksi useita uusia asukkaita. Tervetuloa Onnistaipaleelle ja kyläyhdistykseen!

Keskiviikkona 15.6.2022 pidettiin kyläyhdistyksen vuosikokous, asialistalla mm. järven niitto, Onnimanni-kodan ylläpito ja käyttö sekä tietysti tulevat kesäjuhlat. Myllyjärven kaislan niittoon on lupautunut uusia voimia, joten niittoa päästäneen jatkamaan vuoden tauon jälkeen. Lisävoimillekin on edelleen käyttöä, ilmoittaudu sähköpostitse kyläyhdistykselle, jos haluat osallistua yhteisen järvemme kunnossapitoon.

Kylän perinteisiin kesäjuhliin kokoonnutaan Onnimanni-kodalle lauantaina 6.8.2022 kello 17:00 alkaen. Kirjaa päivämäärä jo kalenteriin! Luvassa on totuttuun tapaan rentoa yhdessäoloa, makkaranpaistoa sekä kisailua tikanheiton ja keppihevostelun parissa. Lisää tietoa ohjelmasta saat juhlakutsun mukana myöhemmin kesällä.

Jättiukonputkea esiintyy torjuntayrityksistä huolimatta edelleen muutamin paikoin Onnistaipaleella, ja esiintymistä Onnistaipaleella tarkkaillaan myös jatkossa. Muistathan ilmoittaa kyläyhdistykselle, jos löydät Onnistaipaleelta jättiukonputkea!

Tietoja kyläyhdistyksen tapahtumista saat tämän kyläyhdistyksen verkkosivun lisäksi ilmoittautumalla sähköpostitse (onnistaipale@gmail.com) kyläyhdistyksen postituslistalle ja/tai liittymällä kyläyhdistyksen WhatsApp-ryhmään.